Kézműves gesztenyéből saját kezűleg. Topiárium, fa, állatok

Néha azt szeretné, hogy a szabad estéjét valami érdekes és hasznos dologgal töltse. A kézműves szerelmesek mindig tudják, hogyan kell eltölteni szabadidejüket. Az alkotás megkezdéséhez egyáltalán nem szükséges, hogy speciális anyagok legyenek az arzenálodban. A gyönyörű mesterségeket még természetes anyagokból is nyerik. Befejezve DIY gesztenye kézműves tökéletesen illeszkedik a lakberendezésbe, vagy egyedi és kreatív ajándék lehet.

Diy gesztenye topiary

Az internet tele van mesterkurzusokkal a topiárium létrehozásának technológiájáról. Mindazonáltal ezeknek az oktatóanyagoknak egy közös vonása van: végül labdát kell kapnia. Díszítheti különböző anyagokkal, beleértve a gesztenyét is. Ezután rögzítse a törzset egy virágcserépben, és a tetején – egy labdát. Annak érdekében, hogy a szerkezet megbízható legyen, és ne boruljon fel, a töltőanyagot az edénybe kell helyezni.

Olvassa el még: Kúpok topiáriusa, fotó

A topiárius golyó alakú kialakítás a fa koronáját szimbolizálja. A labda létrehozásához különböző anyagokhoz fordulhat. A rendszeres újság a legmegfelelőbb lehetőség, mivel könnyű egyfajta labdát formálni belőle. Ügyeljen arra, hogy az újság ne veszítse el formáját, tekerje be szálakkal. Ez a megközelítés közelebb hozza a korona alakját a gömbhöz és elrejti a szabálytalanságokat..

A labda létrehozásához különböző anyagokhoz fordulhat. A rendszeres újság a legmegfelelőbb lehetőség, mivel könnyű egyfajta labdát formálni belőle. Ügyeljen arra, hogy az újság ne veszítse el formáját, tekerje be szálakkal. Ez a megközelítés közelebb hozza a korona alakját a gömbhöz, és elrejti a szabálytalanságokat.

A következő lépés a jövő korona rögzítése a törzshöz. Bármilyen anyagból (papír, műanyag, fa) készült bot alkalmas hordó készítésére. A labdába lyukat kell készíteni, hogy az előkészített botra tegye. A fedőedényt fel kell tölteni vakolattal. Amint az oldat keményedni kezd, akkor itt az ideje, hogy egy fa nyersdarabot helyezzen bele. Ha nem volt aranyos edény a házban, akkor az edény megjelenése dekoratív anyagok segítségével korrigálható..

A gyümölcsöket csak akkor szabad elkezdeni ragasztani, amikor a gipszoldat teljesen megszilárdult. Erre a munkára a legalkalmasabbak a lapos gesztenyék, amelyeket ragasztópisztollyal jól rögzítenek. Érdemes a fa tetejéről kezdeni a munkát. Bármilyen fáradságos is lenne a munka, nem lehet gesztenye segítségével teljesen elrejteni az újságot. A hibák kijavításához használhat szizált vagy teát..

Érdemes a fa tetejéről kezdeni a munkát. Bármilyen fáradságos is lenne a munka, nem lehet gesztenye segítségével teljesen elrejteni az újságot. A szizál vagy tea használható a hibák kijavítására.

Különböző íjak, pillangók és egyéb díszítő elemek segítségével mutatósságot és kecsességet adhat hozzá egy ilyen topiáriumhoz. Annak érdekében, hogy a termék kellemes aromát sugározzon, tea helyett gyógynövényeket használhat..

DIY gesztenyefa

Csinos karácsonyfát készíthet gesztenyéből, kartonból és ragasztópisztolyból. El kell kezdenie a munkát egy kúp gyártásával – a jövő fa alapjával. A kúp mérete a fa magasságától függ. Most a gesztenyét méret szerint kell rendezni. Ragasztópisztollyal felfegyverkezve elkezdheti ragasztani az alsó sort, amelynek a legnagyobb gesztenyéből kell állnia. Ezután soronként kell kitölteni, míg a gesztenye méretének minden következő sorral csökkennie kell.

Csinos karácsonyfát készíthet gesztenyéből, kartonból és ragasztópisztolyból. El kell kezdenie a munkát egy kúp gyártásával - a jövő fa alapjával

Ha követi ezt a mintát, az utolsó sor a legkisebb gesztenye lesz. A gyümölcsökkel beragasztott karácsonyfát festeni kell, ehhez jobb, ha spray -festéket használ. Bármilyen színt választhat. A standard változatban a karácsonyfa zöld lesz, de ki akadályoz meg abban, hogy aranyra vagy ezüstre fessen? A kész terméket ízlés szerint díszítheti. Talmi, íjak, strasszok, gyöngyök, szikrák segíthetnek. A csillag nagyon lenyűgöző lesz a karácsonyfa koronáján..

Gyermek kézművesség gesztenyéből saját kezűleg. Fénykép

A gesztenye tökéletes állati figurák készítéséhez, amelyek otthoni dekorációra használhatók.

A gesztenye tökéletes állati figurák készítéséhez, amelyek otthoni dekorációra használhatók.

Alkotásukban van néhány apró titok is. A testrészek összekapcsolásához és a lábak vagy a nyak utánzásához gyufát vagy fa nyársat kell használni. Egy aranyos arc jelölők vagy gyurma segítségével ábrázolható.

Alkotásukban van néhány apró titok is. A testrészek összekapcsolásához és a lábak vagy a nyak utánzásához gyufát vagy fa nyársat kell használni. Csinos arcot rajzolhat markerek vagy gyurma segítségével.

A kapott állatok nem valószínű, hogy bárkit is közömbösen hagynának.

A kapott állatok nem valószínű, hogy bárkit is közömbösnek hagynának.Gesztenye állatok

Sokféle gesztenye kézművességet készíthet gyermekeivel. A kézművesség pozitív hatással van a gyermek fejlődésére, és lehetővé teszi számára a kreativitás megmutatását is. Saját kezével bármilyen természetes anyagot átalakíthat, és gyönyörű ajándéktárgyakat vagy dekorációs elemeket hozhat létre. Gesztenye hangulat az Ön számára!