Kézműveskedés a gesztenyéből saját kezűleg az ősz témájáról az iskolába. Fénykép

A kézműves foglalkozásokon a gyermek megismerkedik a természettel, megtanulja megkülönböztetni a gyümölcsöket és a fákat, és fejleszti a fantáziát. A gesztenye kézműves készítése saját kezűleg az ősz témájával az iskolába érdekes kreatív közös projekt, amely nemcsak a gyermek, hanem a szülők számára is érdekes. Támogassa a kis feltalálót, segítsen neki megvalósítani fantáziáit és érdekes ötleteit. A gyerek megérti, milyen érdekes anyával és apával játszani, és a kézművesség sokáig emlékeztetni fogja az együtt töltött örömteli perceket.

Hasznos cikk: Easy Acorn Crafts

Milyen mesterségeket lehet készíteni a gesztenyéből az iskolába

Őszi kézműves – szúrós sündisznó

Csináljuk a sündisznó testét barna gesztenyéből. Belül gyurmát ragaszthat a sűrűséghez, vagy használhat egész gesztenyét. Vegyünk gyurmát (barna vagy narancssárga), és készítsünk egy sündisznó arcát. Általában az arca kissé megnyúlt, az orra pedig pofás, ezért kissé felfelé hajlítjuk.

Csináljuk a sündisznó testét barna gesztenyéből. Belül gyurmát ragaszthat a sűrűséghez, vagy használhat egész gesztenyét.

Készítjük a gyöngy szemét. Ehhez fehér gyurmát veszünk, és fekete gyöngyöket ragasztunk az emeletre. Ne feledkezzünk meg a vidám, érdeklődő orrról. Vicces kézműves gesztenye sününk készen áll, és a gyermek elviheti az iskolába.

Gesztenye hernyó – eredeti ötlet egy őszi mesterséghez

Bármilyen hosszúságú mesterséget készíthet, ha tetszőleges számú gesztenyét gyurmával ragaszt. Gyufából vagy fogpiszkálóból “szarvakat” készítünk hernyók készítéséhez. A pofát elvakítjuk gyurmából, vagy filctollal rajzolunk. És a lófarokról se feledkezzünk meg.

Bármilyen hosszúságú mesterséget készíthet, ha tetszőleges számú gesztenyét gyurmával ragaszt. Gyertyákból vagy fogpiszkálóból Fényképek a hernyóból gesztenyéből

Csoda – fa – egyszerű őszi mesterség

Egy ilyen látványos fa elkészítéséhez több kerek tárgyra, például teniszlabdára lesz szüksége. Rögzítjük rájuk a gesztenyét, hogy bolyhos koronát kapjunk. A nagyobb szépség érdekében őszi faipari mesterségünket az erdőben talált száraz levelekkel, gallyakkal és virágokkal díszítjük, az összes dekorációt az erdőben talált vagy drótból készült gallyra helyezzük. A gesztenye különleges hatás érdekében körömlakkal bevonható.

Egy ilyen látványos fa elkészítéséhez több kerek tárgyra, például teniszlabdára lesz szüksége. HFénykép a topiáriumról gesztenyéből

Kézműves ember gesztenyéből

Hagyja, hogy a gyermek álmodjon, és vakítsa meg magát. Szüksége lesz gesztenyére, gyurmára és fogpiszkálóra. Ez a teszt segít megérteni, milyen érzelmeket él át a gyermek. Ezen túlmenően, hogy megtudja, hogyan látja az életében résztvevő szeretteit, kérje meg, hogy vakítsa apát és anyát. Barátságos és csodálatos “gesztenye” ​​családot kap.

Hagyja, hogy a gyermek álmodjon, és vakítsa meg magát. Szüksége lesz gesztenyére, gyurmára és fogpiszkálóra. Ez a teszt segít megérteni, milyen érzelmeket él át a gyermek.

Lásd még a DIY gesztenye fotóját

Kézműveskedés gesztenyéből csináld magad az ősz témájáról az iskolába meglehetősen világos és változatos lehet, mert minden a képzeletétől függ. Töltse a szabadidőt a gyerekekkel szórakoztató és érdekes módon, különféle termékeket készítve természetes anyagokból.

A gesztenyétől a saját kezű kézművesség az ősz témájától az iskoláig meglehetősen fényes és változatos lehetFotóötletek őszi kézművességhez gesztenyéből