ötletek az őszi mesterségekhez az iskolába

Valóban csodálatos idő az őszre. Ebben az időben talán senki sem marad közömbös. A gyönyörű őszi tájak hihetetlen kézműves ötleteket inspirálnak, amelyek annyira érdekesek és ugyanakkor kellemesek saját kezűleg létrehozni. Az Ön számára készítettünk még néhány érdekes ötletet az őszi kézműves foglalkozásokhoz az iskolába. Reméljük, hogy valami nagyon érdekeset talál magának..

Milyen mesterségeket lehet készíteni természetes anyagokból a munkaórákon az általános iskolákban

Így természetesen az általános iskolások nem készíthetnek remekműveket. Ezért ebben az esetben ajánlott a legegyszerűbb lehetőségekkel kezdeni. Az első mesterség kreatív, és a kertben is végezhető. Érdemes előre megkérni a diákokat, hogy hozzanak fényképeket, amelyeken a szelet próbálják ábrázolni. Vágnia kell az irodában. Most különféle őszi színű leveleket használnak. Hagyja, hogy gyermeke önállóan komponáljon különféle kompozíciókat. A végeredmény elképesztően néz ki..

komplex őszi kézművesség az iskolához

Manapság a sündisznók létrehozása puszta örömnek számít. És mindez azért van, mert ezeket a lényeket sokan szeretik. Annak érdekében, hogy a sündisznó gyönyörű és szokatlan legyen, minimális anyagokra van szükség. Ezek a következők: kartonlap, ragasztó és levelek. Kartonlapon, színes papír használatával, sündisznót kell ábrázolni. Ezután a lapokon keresztül tűket készíthet. A leveleket egyszerűen egy kartonlapra ragasztják..

őszi mesterségek az iskolában az órán

Ugyanazokkal a csodálatos levelekkel lehet őszi koszorút készíteni. De az alap létrehozható egy közönséges körből, amely kivágható kartonból..

őszi kézműves verseny az iskolában fotó

Folytatjuk az iskola őszi vásárának kézműves bemutatását. Talán a kiadvány néhány ötlete el tudja majd helyezni méltó helyét egy ilyen helyen. Tehát, ha színes őszi levelei vannak, és nincs több természetes anyaga, akkor ne csüggedjen. Kiderül, hogy akár minimális mennyiségű anyaggal is csodálatos mesterségeket hozhat létre. Ebben az esetben egy kört vágnak ki színes papírból, egy vicces bagoly pofáját képezik belőle, és a szárnyak olyan levelek lesznek, amelyeket nagyon könnyű ragasztóval ragasztani a papírra. És hogy a kompozíció érdekesnek tűnjön, ajánlott kisméretű dekoratív gallyak használata.

őszi kézműves verseny az iskolában fotó

Valószínűleg minden fiú és minden lány arról álmodik, hogy legalább egy kis királynő lesz. És ezt megengedhetik nekik. Ugyanazokat a leveleket és természetesen segédanyagokat használva. Vegyünk egy kartoncsíkot, és hajtsuk félbe. Ezt követően kaotikus módon az őszi levelek elkezdenek tapadni. Ez a korona nagyon ünnepi. Ezért minden gyerek örömmel fogja viselni..

komplex őszi kézművesség az iskolához

Néhány őszi levél egy képzett művész kezében szokatlan lehet. Egy egyszerű albumlapon létrehozhat eredeti kompozíciót. És a levelek a festékeken keresztül aranyos állatokká válhatnak..

komplex őszi kézművesség az iskolához

Ha sok természetes anyagot sikerült összegyűjtenie gyermekével, akkor ez nagyszerű. Volt szabad estéd? Akkor fordítson élvezetesebb tevékenységekre. Vegyünk egy darab kartont, és készítsünk belőle ovált. Az órán látható összes elemet magára a kartonlapra ragasztják. Ezután ragassza fel a gallyakat az iroda körül, valamint a dudorokat és mindent, ami van. Hidd el, hogy egy ilyen mesterség létrehozása minden bizonnyal örömet okoz..

kézműves foglalkozások az őszi vásárra az iskolába

Sokan találkoztak az interneten különféle karácsonyfa -kézműves munkákkal, amelyeket saját kezűleg készítenek. Szóval ezért várd meg a telet és az új évet, amikor már tudsz valami érdekeset készíteni. Csak tekerje a könnyű papírt kúpba. Ezután fedje le ragasztóval, és ragassza fel a leveleket a kívánt sorrendben..

őszi mesterségek az iskolában az órán

Egy kis nyúlból csodálatos nyuszit készíthetsz. Elég csak fehér gyurmát használni, és meg kell formázni az összes szükséges részletet. És maga a dudor lesz a nyúl teste.

őszi mesterségek az iskolában az órán

Végül

Egy iskolai őszi kézműves verseny sem teljes nyeremények nélkül. És ha bármilyen díjat szeretne nyerni, akkor nézze meg az alábbi képeket. Inspirálódj, és alkoss és teremts, valami nagyon érdekeset.