Wat te geven voor 8 maart met je eigen handen, foto-ideeën

Aan de vooravond van 8 maart maken mannen zich druk over de keuze van geschenken voor hun geliefde vrouwen. Natuurlijk kun je iets in de winkel kopen, maar een met je eigen handen gemaakte verrassing zal je geliefde zeker bevallen..

Zelfgemaakt fruitboeket

Om zo’n ongewoon geschenk te maken, neem je verschillende soorten fruit: kiwi met mandarijnen, grapefruit met mango, enzovoort. Knip bloemblaadjes uit de vrucht, die met spiesjes moet worden vastgemaakt, en bloemen. We plaatsen de compositie in een mand of vaas. Voeg een mooi lint of strik toe aan het boeket. De techniek van deze vervaardiging wordt snijwerk genoemd – een meer gedetailleerde masterclass

Zelfgemaakt fruitboeket

Rozen van jute linnen of zelfgesponnen

Ongebruikelijke en originele rozen voor 8 maart voor vrouwen worden verkregen uit canvas, jute, linnen of zelfgesponnen materiaal. Deze textuur kan worden geverfd. We verdelen de stof in strepen en schilderen deze met een speciale verf, die bedoeld is voor stoffen producten. Je kunt ook gezette koffie of cacao gebruiken, dan krijgt het materiaal de kleur van chocolade. Laat de stof drogen en vorm er rozen van. Rozenblaadjes kunnen geborduurd worden met kralen, en het midden van de bloem versieren we met een mooie kraal of houten knoop. We verzamelen kant-en-klare zelfgemaakte bloemen in een boeket en doen ze in een rieten mand, netjes vastgebonden met een lint.

Rozen van jute linnen of handgeweven

We versieren het kussen met verschillende stoffen

Als je weet hoe je moet naaien en borduren, maak dan een aangename verrassing – naai een mooie kussenhoes voor de bank. Versier het met borduursels of een bloem, naai kralen op of voeg een applicatie toe. Een kussen met genaaid knopen ziet er origineel uit, vooral omdat zo’n geschenk van pas zal komen in de vorm van een massage voor de benen en rug.

We versieren het kussen met verschillende stoffen

We maken een romantische lamp als cadeau

Een vrouw zal je creativiteit zeker waarderen als je haar op 8 maart een ongewone lamp aanbiedt die je zelf hebt gemaakt. Zo’n meubel kan worden gemaakt van een eenvoudige bloempot. Maak een plastic bloempot en een bordstandaard, metaaldraad. De uiteinden van de draad moeten lange tijd boven het vuur worden gehouden, zodat ze goed worden verwarmd, en gaten in de pot ermee doorboren of ongebruikelijke patronen in een asymmetrische volgorde snijden. Teken een hart op de voorkant van de pot. Plaats een kaars in het midden van de pot op een steunplaat en bedek deze met een kant-en-klaar lampje..

We maken een romantische lamp als cadeau

Mini boeketten snoep voor 8 maart

Liefhebbers van snoep zullen deze verrassing vooral waarderen, vooral omdat het helemaal niet moeilijk is om het te maken. Bereid voor een klein snoepboeket:

  • ronde snoepjes;
  • een stuk schuim met draad;
  • organza met kunstmatige bladeren;
  • lijm met gekleurd of golfpapier;
  • tandenstokers met plakband.

Eerst maken we het frame van het boeket van een stuk piepschuim en vormen een ovaal. We nemen de draad en maken aan het einde een lus, die op de snoeppapiertjes moet worden bevestigd. Knip de bloemblaadjes uit papier en wikkel ze met tape om het snoepje. Maak meer van deze bloemen en verzamel ze in een boeket. Vul de ruimte tussen de snoepjes met organza.

Mini boeketten snoep voor 8 maart

Snijd er vierkantjes uit, vouw ze dubbel en plak ze vast met plakband aan een tandenstoker. Voeg kunstmatige bladeren toe aan de voltooide compositie en je een cadeau voor een vrouw op 8 maart – klaar!