Ficus: soorten, foto's en namen - Hoe het zelf te doen. Tips, Recepten.

Ficus is een van de meest voorkomende kamerplanten. Met de juiste zorg wordt ficus benjamin of rubberachtig een echte versiering van je interieur. Ondanks het feit dat alle ficusen tot dezelfde familie behoren, verschillen ze qua uiterlijk. Foto’s uit ons artikel helpen u bij het kiezen van een ficus naar uw wens.

Zie veel foto’s van mooie ficusen met namen

Ficus Benjamin de mooiste bloemFicus Benjamin

Bloemen zijn alleen mooi als je ze op de juiste manier verzorgt, een geschikte plek voor ze vindt en ze op tijd water geeft.

ficus met driehoekige bladerenFicus driehoekigBloemen zijn alleen mooi als je ze op de juiste manier verzorgt, een geschikte plek voor ze vindt en ze op tijd water geeft.Ficus lierVerschillende soorten ficusen kunnen verschillende zorg vereisen, dus voordat u een plant bemest of opnieuw plant, moet u beslissen tot welk type ficus het behoort.Kleine ficusrubberficus komt veel voor in interieursFicusrubberficus carica is een geweldige plantFicus caricaFicus Benjamin de mooiste bloemFicus Benjamin

variëteiten van ficusvo

Verschillende soorten ficusen kunnen verschillende zorg vereisen, dus voordat u een plant bemest of opnieuw plant, moet u beslissen tot welk type ficus het behoort..

mooie ficus voor in huis

Lees ook: Benjamin’s Ficus: Thuiszorg. Foto

ficus bladeren

Nu begrijp je de soorten ficusen, zodat je deze bloem thuis thuis kunt laten groeien. De moerbeiboomfamilie omvat ongeveer 1000 soorten planten, die van verschillende grootte kunnen zijn. Sommige soorten ficusen worden met hun eigen handen in grote kuipen gekweekt om ze als vloerplanten te gebruiken. Als je niet van grote planten houdt of als je kamer een kleine oppervlakte heeft, koop dan decoratieve ficusen die je vensterbank zullen versieren..