Ideeën om een ​​​​tuinperceel met je eigen handen te versieren. Foto, video

Een zomerhuisje of een landhuis met eigen tuin, kas, moestuin en badhuis is meestal de trots van de eigenaar. Iedereen probeert ze tenslotte met liefde en toewijding uit te rusten. Sommigen tonen hun creativiteit en belichamen originele ideeën in het ontwerp van een bloementuin, reservoir, tuin. Met behulp van gewone materialen bij de hand kun je echte schoonheid creëren die een fantastische sfeer uitstraalt en de bewondering van anderen wekt. Iedereen kan zijn tuin mooi en ongewoon maken, het belangrijkste is om een ​​beetje te dromen.

Creatie van originele bloembedden

Creatie van originele bloembedden

U kunt een bloementuin inrichten zonder materiële kosten en financiële investeringen. Je hoeft alleen maar afstand te nemen van de stereotypen die zich in de loop der jaren hebben ontwikkeld en, in plaats van het gebruikelijke standaard bloembed, een meesterwerk bloementuin te creëren, waarbij alleen onnodige en versleten dingen en objecten worden gebruikt. Voor een dergelijk proces zijn oude borden (bijvoorbeeld kannen, blikken en potten), en een oude kapotte kruiwagen of een grote bak, en zelfs oude onnodige schoenen nuttig..

Plastic flessen, stenen van verschillende groottes, meubelelementen (bijvoorbeeld een kinder- of volwassen bed, een kinderwagen) kunnen als een ongewoon decorelement dienen. En als je een houten frame gebruikt in het ontwerp van een mini-bloembed, krijg je een unieke en chique uitstraling. Het belangrijkste is dat de grootte van de tuin fantasieën toelaat om rond te dwalen..

Als er geen ruimte is voor een nieuwe bloementuin, kunt u het bestaande bloembed bijwerken en decoreren. Alle geïmproviseerde materialen of overblijfselen van bouwafval (bijvoorbeeld plastic, decoratieve steen, houten houten schutting, tegels, enz.) Zijn nuttig om het hek te maken. Het is van groot belang dat in het gehele ontwerp van het terrein hetzelfde materiaal wordt gebruikt dat in andere gebouwen aanwezig is. Dit zal de hele stijl combineren tot één geheel en goed met elkaar versmelten..

De tuin decoreren met bijzondere planten

De tuin decoreren met bijzondere planten

Ongewone planten moeten worden opgevat als niet-exotische overzeese exemplaren die speciale zorg en speciale detentievoorwaarden vereisen. Het volstaat om gewone mooie en tegelijkertijd nuttige planten te kopen. Deze omvatten struiken van kornoelje en lijsterbes, berberis en viburnum, meidoorn en vlierbes. Met zulke vertegenwoordigers van de flora heb je altijd gezonde en smakelijke bessen bij de hand en geniet je het hele jaar door van hun fantastische schoonheid. Deze planten zijn zo divers in soorten en variëteiten dat je zeker iets unieks en bijzonders voor jezelf kunt kiezen..

De schoonheid van een bloementuin of bloembed kan worden aangevuld met verrukkelijke pittige planten – geurige tijm, geurige oregano, basilicum van verschillende kleuren, evenals komkommerkruid. Je kunt een mini-bessen- en groente-minibloembed in de vorm van een slak bouwen van struiken van cherrytomaatjes, sla, rode paprika en aardbeien.

Doe-het-zelf vijver

Doe-het-zelf vijver

Een gewoon reservoir ziet er mooier en aantrekkelijker uit als je er een fontein of waterval van maakt. Er zullen geen speciale problemen zijn met de regeling als er een watertoevoersysteem op de site is. Dit geeft de mogelijkheid om creatieve verbeeldingskracht en verbeeldingskracht op grote schaal te ontplooien. U kunt bijvoorbeeld een hele watersamenstelling bouwen met behulp van verschillende fonteinsproeiers. Je kunt de druppeltjes direct onder water laten toeslaan.

Het reservoir wordt nog interessanter en origineler als je het aanvult met drijvende of onderwaterlampen met veelkleurige lampen. Dergelijke verlichting in de avond zal van een gewone vijver een exclusieve structuur maken. Verlichting kan niet alleen worden uitgevoerd met behulp van gewone gloeilampen en zaklampen, maar ook met het gebruik van andere geïmproviseerde huishoudelijke artikelen en figuren.

Hout decor

Hout decor

De rustieke stijl omvat het gebruik van houtmaterialen en is erg populair bij eigenaren van tuin- en zomerhuisjes. Hout is altijd beschouwd als het gemakkelijkste en meest betaalbare materiaal om mee te werken. Het is op zich al heel mooi en in combinatie met een verscheidenheid aan verven en vernissen, verwerkingsmiddelen, kun je er unieke en duurzame meesterwerken van maken..

In bijna elke binnenplaats, tuin of datsja is er een houten decoratie die de eigenaar met zijn eigen handen heeft gemaakt. Een knus zomerpaviljoen of een comfortabele bank, een bruggetje over een vijver of een houten schutting rond een bloementuin is altijd een lust voor het oog. Al deze items vervullen niet alleen hun directe functie, maar worden ook een decoratieve decoratie op de site. Als er naast een houten huis een badhuis in dezelfde stijl staat of een put uit een houten frame, dan lijkt dat met zijn warmte, oprechtheid en gastvrijheid op het landschap van een Russisch dorp. Zelfs een gewone bank en tafel in het midden van de tuin, waarop een Russische samovar opstaat, wordt een echte decoratie en aanvulling op het ontwerp van het huishouden.

Steen in het ontwerp van de site

Steen in het ontwerp van de site

Stenen die niet zijn verwerkt en gepolijst, worden meestal gebruikt om het territorium te versieren en te versieren. Door hun natuurlijke uitstraling kunnen ze opgaan in de natuur en niet opvallen in de algehele compositie. Dit materiaal wordt als sterk, duurzaam en nobel beschouwd. Het ziet er geweldig uit in combinatie met water en planten. Het kan worden gebruikt bij de constructie van een alpine glijbaan, er een pad voor uitstippelen, een stenen omheining rond het bloembed maken. Een steen waarop verschillende objecten of plotcomposities met felle kleuren zijn geschilderd, kan doen herleven en opvrolijken..

Het enige negatieve zijn de materiaalkosten die gepaard gaan met de aankoop van een steen. Alleen inwoners van bergachtige gebieden hebben de mogelijkheid om dergelijk materiaal in overvloed te gebruiken, maar alle anderen zullen hulp moeten zoeken bij gespecialiseerde winkels..

Plastic in de decoratie van de site

Plastic in de decoratie van de site

Plastic zal het tuinperceel niet chic maken, maar mooi en huiselijk – dit is ongetwijfeld. Velen van ons gooien veel plastic flessen weg zonder zelfs maar na te denken over hoe ze van pas kunnen komen bij het ontwerp en de decoratie van de site. Met behulp van dit materiaal, dat mobiliteit en goede buigbaarheid heeft, kun je een groot aantal leuke en interessante ambachten maken. Palmbomen, bloemen, dieren, vogels uit plastic flessen kunnen een vijver, tuin, bloementuin, bloembed versieren. Kinderen zullen blij zijn met dergelijke sieraden. Kunststof kan ook worden gebruikt als materiaal voor het omheinen van mini-bloemperken of als aanvulling op het decoreren van een vijver..

De site verfraaien met verschillende accessoires

De site verfraaien met verschillende accessoires

Iedereen die graag klusjes in de zomerhuisjes doet en op het land is, houdt erg van de natuur. Natuur is tuinperken, een tuin, een bloementuin en natuurlijk vogels. Voor hen zijn er noodzakelijkerwijs speciale “eetkamers” gebouwd, die niet alleen gevederde vrienden helpen, maar ook de tuin versieren. Vogelvoeders kunnen worden gemaakt van verschillende materialen die zijn achtergelaten na de constructie of met andere beschikbare middelen. Het kunnen staven, plastic, houtafval zijn..

Je kunt de tuin ook versieren met behulp van verschillende figuren die je in gespecialiseerde winkels hebt gekocht of met je eigen handen hebt gemaakt. Dergelijke beeldjes – versieringen zouden in elke tuin goed zijn. Ze zullen het nog gezelliger en aantrekkelijker maken. Om dergelijke meesterwerken te maken, heb je creatieve verbeeldingskracht, veel geduld en vaardigheid nodig, evenals een verscheidenheid aan materialen en objecten – plastic flessen, oude banden, houten bouwafval, oude borden en huishoudelijke artikelen..

Decor en decoraties voor de tuin – doe-het-zelf ideeën voor zomerhuisjes (video)

💗 Decor en decoraties voor de tuin – doe-het-zelf ideeën voor zomerhuisjes�� Decor en decoraties voor de tuin - doe-het-zelf ideeën voor zomerhuisjes