Szobanövények és virágok feng shui -ban

Az ember a természet része. Nehéz elképzelni olyan embert, aki nem élvezné a szabadtéri kikapcsolódást, körülvéve a növény- és állatvilág számos képviselőjével. A növények óriási erőt és energiát adnak nekünk, javítják a hangulatot, energiával töltenek fel és erősítik az egészséget. Valószínűleg ezért van a legtöbbünkben beltéri növény a lakásunkban vagy a házunkban. Különféle hasznos, sőt gyógyító tulajdonságokkal rendelkeznek: mentesítik az embereket a rossz energiától, javítják az alvást és az általános közérzetet, megtisztítják a negativitás helyiségét..

Ezt a természetes erőt és energiát (a kínaiak qi energiának nevezik) a Feng Shui gyakorlat szerint figyelembe kell venni, amikor házat helyeznek el az építés során és az egyéni lakóterület tervezésekor. A Feng Shui segít megtalálni ennek a természetes energiának a kedvező áramlását, és felhasználni azt az otthonában lévő személy javára (például a belsőépítészet és a dizájn kiválasztásakor). Sok beltéri növény erőteljes energiája nagyban hozzájárul ehhez..

Tradescantia

A dekanálás a legjobban jól megvilágított helyen érződik.

Ez a beltéri virág szerénynek tekinthető, és könnyen tolerálja a hideget és a meleget, a fényt és az árnyékot. A dekanálás a legjobban jól megvilágított helyen érződik. Ott megmutatja minden legjobb külső tulajdonságát – a lombozat szépségét és változatosságát..

A Tradescantia -t a ház energiájának egyfajta mutatójának tekintik. Ha a növény elveszti a lombozatát, vagy zöld színét sárgára változtatja, akkor ez a helyiség rossz energiájának jele. Ez azt jelenti, hogy ez az elrendezés nem alkalmas az üzemre, és sürgősen meg kell változtatni. Kedvező helyen a virág ismét virágzik és virágzik. A Tradescantia mindig megvédi a lakást a rosszindulattól és az irigy emberektől.

További információ a Tradescantia termesztéséről

Muskátli

A pelargonium vagy a beltéri muskátli energia szempontjából erős beltéri növénynek számít.

A pelargonium vagy a beltéri muskátli energia szempontjából erős beltéri növénynek számít. Nemcsak szép, hanem sok erénye is van. Például az illatosított fajták a menta, a citrom, az alma, a rózsa, a lila és még a mandula csodálatos aromáját árasztják. A növény illóolajokat tartalmaz, amelyek befolyásolhatnak és megelőzhetnek bizonyos betegségeket (például tüdőbetegségeket), valamint baktériumölő szerként is hathatnak. A muskátlilevéllel ellátott borogatás enyhítheti a középfülgyulladást és a fejfájást.

Érdemes megfontolni, hogy ennek a beltéri virágnak az állandó jelenléte éppen ellenkezőleg, ronthatja az egészségi állapotot (például a fej fájni kezdhet). De miután egy kemény munka után néhány percig egy muskátli mellett ült vagy kommunikált egy kellemetlen beszélgetőpartnerrel, a növény pozitív energiájával segít helyreállítani az erőt.

További információ a muskátli termesztéséről

Ficus

A Ficus egy természetes porszívóhoz hasonlítható, amely képes megtisztítani a teret és a lelket a gondoktól, szorongásoktól, bajoktól és rossz egészségi állapottól.

A Ficus egy természetes porszívóhoz hasonlítható, amely képes megtisztítani a teret és a lelket a gondoktól, szorongásoktól, bajoktól és rossz egészségi állapottól. A házban, ahol a fikusz nő, nincs harag és agresszió, a légkör mindig harmonikus, és a kapcsolat erős.

Ez a növény kedvezően érzi magát egy jó megvilágítású szobában, szereti a vízkezeléseket permetezés formájában. Javasoljuk, hogy mérsékelten öntözze..

Részletek a hafikus ápolásról

Kaktusz

A kaktuszok nemcsak a ház negatív energiáját veszik el, hanem pozitív energiával is helyettesítik.

A kaktuszok nemcsak a ház negatív energiáját veszik el, hanem pozitív energiával is helyettesítik. A növény gondozása egyszerű. Ennek a beltéri virágnak a kiválasztásakor szem előtt kell tartani, hogy nem fog olyan házban nőni, ahol kutyák.

Részletek a kaktuszok gondozásáról

Rozmaring

A rozmaring jelenléte a lakótérben megszabadítja a tulajdonosokat a fáradtság, álmatlanság, idegesség, félelem és szorongás érzésétől.

A rozmaring jelenléte a lakótérben megszabadítja a tulajdonosokat a fáradtság, álmatlanság, idegesség, félelem és szorongás érzésétől. Főzéshez és nyaraló díszeként használják. Kedvező életkörülmények – sok fény és hűvös hőmérséklet a szobában, az öntözés rendszeres, de nem bőséges.

További információ a rozmaring termesztéséről

Orchidea

Az orchidea éjszaka és hajnal előtt emberi energiával táplálkozik.

Ez a nemes növény sok odafigyelést és gondozást igényel. Nem fog teljesen kialakulni, ha határozatlan és gyengeelméjű emberek laknak a házban. Az orchidea éjszaka és hajnal előtt emberi energiával táplálkozik..

Az orchidea gondozása részletesen

Páfrány

A páfrány tökéletesen elnyeli a ház és az emberek összes negatív energiáját, valamint a televíziós sugárzást.

A páfrány tökéletesen elnyeli a ház és az emberek összes negatív energiáját, valamint a televíziós sugárzást. A fogva tartás körülményei – enyhe sötétedés, vízi eljárások állandó öntözés és permetezés formájában.

A páfrány termesztése részletesen

Amikor lakást vagy szobát választ egy új üzemhez, próbálja meg a lehető legtöbbet megtudni róla. Fontos, hogy a beltéri virágokkal rendelkező környék csak pozitív hatással legyen a háztartás állapotára és a családi kapcsolatokra. A szobanövények és virágok érzékeny lények, képesek reagálni a közömbösségre és a szeretetre, az örömre és a bánatra.

Beltéri virágok kiválasztása feng shui -ban (videó)

Beltéri virágok kiválasztása Feng Shui -ban (08.24.15)Beltéri virágok kiválasztása Feng Shui -ban (08.24.15)