Zacht stuk speelgoed aap. Patronen, masterclass, foto

Knuffels zijn het populairste speelgoed, omdat kinderen van alle leeftijden ermee kunnen spelen. Dit kunnen poppen, favoriete stripfiguren en zelfs geometrische vormen zijn. Sinds kort staat handwerk of het zogenaamde Handmade hoog in het vaandel. Feit is dat dankzij de opkomst van een groot aantal apparatuur fabrikanten van kinderartikelen veel aandacht besteden aan serieproductie. Daarnaast was er een probleem met de milieuvriendelijkheid en veiligheid van speelgoed. Als je je zorgen maakt over de gezondheid van kinderen, is het beter om speelgoed met je eigen handen te naaien, en als je een creatief cadeau voor je vrienden wilt vinden, en je hebt geen tijd, zoek dan hulp bij ervaren naaisters. We bieden je een stap-voor-stap masterclass met patronen, hoe je een aap met je eigen handen naait.

Materialen (bewerken):

  • – de stof is bruin voor het lichaam van de aap;
  • – vleeskleurige stof voor het gezicht;
  • – jurk stof;
  • – papier;
  • – potlood;
  • – schaar;
  • – synthetische wintermachine;
  • – lintje;
  • – toetsen;
  • – naaimachine.

We bieden je een stapsgewijze masterclass met patronen over hoe je een aap met je eigen handen kunt naaien.

DIY eenvoudige stoffen aappatronen

Om een ​​zacht stuk speelgoed te naaien, moet u patronen vinden. Sommige mensen geven de voorkeur aan patronen uit één stuk, omdat ze kunnen worden gebruikt om een ​​soort product sneller te naaien. Je moet het er echter mee eens zijn dat speelgoed met apart genaaide armen en benen er veel interessanter uitziet.

Om een ​​aap te naaien, kunt u de volgende patronen gebruiken:.

Patroon 1. Met dit patroon kun je spaties uitknippen voor een vleeskleurig gezicht, evenals details voor poten en staart.

Patroon 1. Met dit patroon kun je spaties uitknippen voor een vleeskleurig gezicht, evenals details voor de poten en staart.Patroon voor een speelgoedaap

Patroon 2. Met dit sjabloon kun je details maken voor het hoofd en de romp, een lichte buik en de binnenkant van het oor.

Patroon 2. Met dit sjabloon kunt u details maken voor het hoofd en de romp, de lichte buik en de binnenkant van het oor.Aap torso patroon

DIY aap knutselen voor kinderen

Nadat je de patronen hebt bepaald, kun je veilig aan de slag. Knip eerst de stukjes uit het papier en breng ze vervolgens over op de stof..

Nadat je de patronen hebt bepaald, kun je veilig aan de slag. Knip eerst de stukjes uit het papier en breng ze vervolgens over op de stof.

Raak elk stuk voorzichtig aan op de stof en knip het af. Vergeet niet dat je voor sommige delen van het lichaam van de aap twee delen moet uitsnijden..

Raak elk stuk voorzichtig aan op de stof en knip het af. Vergeet niet dat je voor sommige delen van het lichaam van de aap twee delen moet uitknippen.

Knip op dezelfde manier de blanco’s uit het tweede patroon en breng ze over op de stof..

Knip op dezelfde manier de blanco's uit het tweede patroon en breng ze over op de stof.

Lees ook: Masterclass Sokkenaap

het lichaam van de aap we naaien de detailsNaai de details van de romp

Als alle stofdelen zijn gesneden, kunt u beginnen met naaien. Denk eraan om naadtoeslagen van ongeveer 0,3-0,5 mm . te laten.

Als alle stofdelen zijn gesneden, kunt u beginnen met naaien. Houd rekening met een naadtoeslag van ongeveer 0,3-0,5 mm.

Als het je is opgevallen, dan heeft onze aap een snuit, oren en een buik van een andere kleur. Deze details moeten heel voorzichtig op een naaimachine worden genaaid, zodat de naden je speelgoed versieren..

Als het je is opgevallen, dan heeft onze aap een snuit, oren en een buik van een andere kleur. Deze details moeten heel voorzichtig op een naaimachine worden genaaid, zodat de naden je speelgoed versieren.

Omdat de gestikte delen klein kunnen zijn, gebruikt u een houten stok of een balpen om ze binnenstebuiten te keren..

Gebruik voor het vullen van een zachte aap een synthetische winterizer of watten.

Gebruik voor het vullen van een zachte aap een synthetische winterizer of watten.

Omdat de gestikte delen klein kunnen zijn, gebruikt u een houten stok of een balpen om ze binnenstebuiten te keren.

Om het vaartuig er netjes uit te laten zien, naait u de details geleidelijk.

Om het vaartuig er netjes uit te laten zien, naait u de onderdelen geleidelijk.

Oren, poten en een staart moeten in het lichaamsdeel worden genaaid. De handen worden later vastgenaaid, als de jurk klaar is, dus laat er gaten voor over..

het lichaamsdeel zal in de oren, benen en staart moeten worden genaaid. De handen worden later vastgenaaid, als de jurk klaar is, dus laat er gaten voor over.

Vergeet niet het gezicht van de aap te tekenen of te borduren.

Vergeet niet het gezicht van de aap te tekenen of te borduren.

Laten we beginnen met het naaien van kleding voor een aap. Om dit te doen, heb je een katoenen rechthoek nodig. Het moet lang genoeg zijn om dubbel te vouwen en aan één kant te naaien.

Laten we beginnen met het naaien van kleding voor een aap. Om dit te doen, heb je een katoenen rechthoek nodig. Het moet lang zijn, zodat je het dubbel kunt vouwen en aan één kant kunt naaien.

Aan de bovenkant moet je een lijn naaien met een rijgsteek, om vervolgens de jurk uit te trekken in de vorm van een aap.

In het bovenste gedeelte moet je een lijn naaien met een rijgsteek, om de jurk vervolgens naar beneden te trekken in de vorm van een aap.

Maak apart een riem, dan is je apenmeisje echt stijlvol en mooi gekleed.

Maak apart een riem, dan is je apenmeisje echt stijlvol en mooi gekleed.

De jurk is klaar, je hoeft hem alleen nog maar goed aan te trekken. Om dit te doen, plaatst u eerst de resulterende rechthoek op de aap..

De jurk is klaar, je hoeft hem alleen nog maar goed aan te trekken. Om dit te doen, schuift u eerst de resulterende rechthoek over de aap.

Trek vervolgens de draad eraf zodat de jurk aan de bovenkant van het speeltje vastzit..

Trek vervolgens de draad eraf zodat de jurk aan de bovenkant van het speeltje vastzit.

Laat daarna de jurk zakken en knoop hem vast met een riem. Vergeet niet de hengsels vast te naaien.

Laat daarna de jurk zakken en knoop hem vast met een riem. Vergeet niet de hengsels vast te naaien.

Het resultaat is zo’n grappige aap, die je aan kinderen of geliefden kunt schenken.

Het resultaat is zo'n grappige aap, die je aan kinderen of geliefden kunt schenkenDIY knuffel aap

Een aap met je eigen handen naaien is vrij eenvoudig, dankzij gedetailleerde masterclasses met foto’s.

Wees niet bang om te experimenteren, dan kun je heel originele ambachten maken – poppen. Voor velen is Handmade niet alleen een hobby geworden, maar ook een baan die een goed inkomen oplevert. Beheers nieuwe soorten handwerk met svoimi-rukamy.com.

Je kunt meer informatie krijgen over de masterclass en het maken van zacht speelgoed met je eigen handen door te schrijven naar Olga’s mail: [email protected]