Tilda naaien, een masterclass met foto's en patronen

Tilda paard Is een schattig speeltje dat gratie en gratie combineert. De combinatie van natuurlijke stoffen en kleurenprints zal de originaliteit en schoonheid van het eindproduct benadrukken. Tegenwoordig is Tilda-speelgoed populair voor het decoreren van het interieur van appartementen, huizen, evenals etalages van winkelcentra of het interieur van creatieve cafés. In dit artikel leert u hoe u een Tilda-paard kunt naaien met minimale kosten. Volgens bewezen patronen kunnen niet alleen professionals, maar ook beginners een paard naaien.

naai een paard tilda

Materialen:

– natuurlijke stof;

– synthetische wintermachine;

– borduurgaren;

– Breien;

– linten, kralen, kralen.

We naaien een paard Tilda op eenvoudige patronen

Tegenwoordig bieden ambachtsvrouwen die dol zijn op de Tilda-stijl twee opties om zacht speelgoed met hun eigen handen te naaien. In het ene geval is het patroon een product uit één stuk en in het tweede geval bestaat het uit relatief kleine onderdelen. U kunt zelf bepalen welk patroon het beste is voor het naaien van het product..

het patroon is een stuk uit één stukPaardenpatroon Tilda

Om ervoor te zorgen dat het product er netjes uitziet en alle onderdelen gemakkelijk te monteren zijn, raden we je aan het patroon af te drukken en vervolgens over te brengen op dik karton. Het naaien van een Tilda-paard verschilt in principe niet van het naaien van andere Tilda-producten, het belangrijkste is om niet te haasten zodat het speelgoed netjes blijkt te zijn.

paard patroon tildeTilda paardenpatroon

Breng alle details van het patroon over op de stof en knip ze uit. Gepaarde elementen worden met de goede kant naar boven gevouwen en aan elkaar genaaid. Vergeet niet om rekening te houden met de naden, en laat ook kleine afstanden los, zodat het onderdeel kan worden omgedraaid en gevuld met opvullend polyester. Als je een vulstok of een ongeslepen potlood gebruikt, kun je de synthetische winterizer zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen duwen..

Nadat je alle details van het paard hebt ingevuld, naai je voorzichtig het niet-gestikte gat met een blinde naad. Het blijft om alle elementen te naaien om het voltooide speelgoed te krijgen. Je kunt het naar eigen smaak versieren, bijvoorbeeld kralen of pailletten opnaaien. Omdat Tilda kleine ogen heeft, borduur ze voorzichtig met floss.

Tilda kleine ogen

Het blijft om manen voor het paard te maken. U kunt breigaren gebruiken die bovenop kunnen worden genaaid of direct in het rompstuk kunnen worden genaaid. Sinds kort is het gemakkelijk om wol voor vilten in elk kleurenschema op de markt te kopen, een paard ziet er origineel uit met zo’n manen en staart. Hoe het voltooide paard eruit zal zien, hangt rechtstreeks af van de verbeeldingskracht van de naaister. Wees daarom niet bang om te experimenteren en dan zal je speelgoed zowel kinderen als volwassenen aanspreken..

paard en met zo'n manen en staart

Bekijk een handige video: Hoe een stevig paard te naaien Tilda

Tilda het paard – een grappig speeltje dat origineel zal staan ​​in een modern interieur en kenners van minimalisme zal aanspreken. Producten in de Tilda-stijl onderscheiden zich niet alleen door hun eenvoud en creativiteit, maar ook door hun hoogwaardige maatwerk. Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen is Tilda-speelgoed veilig, dus zelfs aan kleine kinderen cadeau te doen. Breng uw vrije tijd nuttig door – leer speelgoed naaien dat over de hele wereld populair is.