Hogyan készítsünk egyszerű filc szívet. Ötletek. Fénykép

A puha játék a legjobb ajándék egy szeretett embernek. Ha nem tudod, hogyan kell varrni, ne csüggedj. A modern tűnők széles körben használnak különféle anyagokat, így a szép puha szív elkészítéséhez nem kell sok időt töltenie. A filc a kézimunka egyedi anyagának nevezhető, mivel nem igényel további élek feldolgozását. Számos gyártási lehetőséget kínálunk nemezből készült szívek csináld meg magad 10-15 perc alatt.

Lágy filc szívek

Az eredeti szívek varrásához vékony filcre, szintetikus télvédőre és szálakra lesz szüksége. Fogja meg a szív sablont és vigye át a szövetre.

nemezük terjedelmes szívét

Készítsen különböző méretű és színű szíveket, céljuktól függően. A térfogati szívek gyönyörűek lesznek kulcstartó helyett.

Az eredeti szívek varrásához vékony filcre, szintetikus télvédőre és szálakra lesz szüksége. Fogja meg a szív sablont és vigye át a szövetre. Készítsen különböző méretű és színű szíveket, céljuktól függően. A térfogati szívek gyönyörűek lesznek kulcstartó helyett.

Ha csak vastag filc van, varrjon össze két szívet. Nem kell behelyezni a töltőanyagot, mivel a kézműves így gyönyörűen fog kinézni..

Ha csak vastag filc van, varrjon össze két szívet. A töltőanyagot kihagyhatja, mivel a kézműves így gyönyörűen fog kinézni.Eredeti filc szívek

Filc szív füzére

Annak érdekében, hogy rövid idő alatt sok szívet készítsen, két azonos téglalapot kell vennie filcből, és ragasztania kell őket az egyik oldalon. A második oldalt úgy kell ragasztani, hogy hosszúkás szívet kapjunk. Ezt követően vágja azonos csíkokra, és eredeti figurákat kap..

Annak érdekében, hogy sok szívet készítsen rövid idő alatt, két azonos téglalapot kell készítenie filcből, és ragasztania kell őket az egyik oldalon. A második oldalt úgy kell ragasztani, hogy hosszúkás szívet kapjunk.

Olvassa el még: Kézműves munkák papír szívből saját kezűleg

Ezekkel a szívekkel díszíthetjük a belső teret, például megpróbálhatunk koszorút készíteni vagy virágra akasztani..

Ezekkel a szívekkel díszíthetjük a belső teret, például megpróbálhatunk koszorút készíteni vagy virágra akasztani.

Ha nincs ideje és türelme topiárium készítéséhez, keressen egy gyönyörű száraz gallyat, vakozza be egy gyönyörű edénybe, és akassza rá a szíveket.

Ha nincs ideje és türelme a topiárium elkészítéséhez, keressen egy gyönyörű száraz gallyat, vakozza be egy gyönyörű edénybe, és akassza rá a szíveket.Filc koszorú

Filc dekoráció 10 perc alatt

A szívvel ellátott botok az asztal gyönyörű díszei lesznek. Ehhez vegyen vastag filcet és göndör ollót. A bambusz kebab rudakon forró ragasztópisztollyal ragaszthatja a kivágott filcszíveket.

A bambusz kebab rudakon forró ragasztópisztollyal ragaszthatja a kivágott filcszíveket.

A különböző színű és méretű szívek eredetieknek tűnnek. Ha kétoldalas mesterséget szeretne készíteni, akkor vegyen egy vékony filcet. Ragasszuk össze a szíveket, majd tegyünk rá pálcát.

A különböző színű és méretű szívek eredetieknek tűnnek. Ha kétoldalas mesterséget szeretne készíteni, akkor vegyen egy vékony filcet. Ragassza össze a szíveket, majd tegye a botra.Szív filc rátéttel

A filc nem kopik, így nincs szükség a szélek összehúzására. Saját ötletekkel állíthat elő, hogyan lehet nemez szíveket készíteni. A nemezlapok nagyobbak lehetnek, mint az A4, ezért próbáljon meg varrni egy nagy, gyönyörű szívet, és hímezzen rá gyönyörű kívánságokat vagy verseket. A szeretettel készült ajándék sokáig emlékeztetni fog az ajándékozóra.

szív filcből hímzésselGyönyörű nemez szívA nemezlapok nagyobbak lehetnek, mint az A4, ezért próbáljon meg varrni egy nagy, gyönyörű szívet, és hímezzen rá gyönyörű kívánságokat vagy verseket. A szeretettel készült ajándék sokáig emlékeztetni fog az ajándékozóra.Szív filcből csipkével

iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org