Speelgoed aap. Vilten van wol voor beginners

Aap in de techniek van droog vilten van wol zal een favoriet speelgoed van veel kinderen worden, en zal ook een leuk cadeau zijn voor liefhebbers van creativiteit en handwerk. Qua uiterlijk lijkt het op een aap uit een cartoon en zal het kenners van Afrikaanse motieven en exotische dieren aanspreken. In dit artikel leer je hoe je een aapje kunt maken door wol te vilten en kun je de basis van dit soort handwerken onder de knie krijgen..

Materialen (bewerken):

– ongeverfde wol

– geverfde wol (twee beige en één bruin)

– droogviltgereedschappen (gewone en tandwielnaalden, borstel)

– rondbektang

– schaar

– decoratieve schaduwen – draad

– plakband

– ogen voor poppen

Masterclass speelgoedaap in de techniek van droogvilten van wol

1. We beginnen het hoofd van de aap te maken. Rol hiervoor de kleurloze wol tot een dichte bal. Stomp tot vilten.

We beginnen het hoofd van de aap te maken. Rol hiervoor de kleurloze wol tot een dichte bal. Stomp tot vilten.

2. Wikkel daarna het hoofd in beige wol, rekening houdend met de toevoegingen voor het vilten, en flop dan goed tot het glad is.

Wikkel daarna het hoofd in beige wol, rekening houdend met de additieven voor het vilten, en flop dan goed tot het glad is.

3. In de oogkassen moet je de ogen lijmen. Je kunt ze licht verven met verf. Verf over de mond met een donkerdere tint beige wol en borstel het haar met bruine wol..

Ogen moeten in de oogkassen worden gelijmd. Je kunt ze licht verven met verf. Bekleed de mond met een donkerdere tint beige wol en knoop het haar in de war met bruine wol.

4. Rol twee cirkels voor de oogleden uit op een speciale borstel en las vervolgens van boven de ogen met een asterisk-naald.

4. Gebruik een speciale borstel om twee cirkels voor de oogleden te verwijderen en las vervolgens van boven de ogen met een asterisk-naald.

5. Wanneer de oogleden op hun plaats zitten, kun je beginnen met het maken van make-up voor de aap. Neem hiervoor decoratieve schaduwen en maak donkere en lichte gebieden..

Wanneer de oogleden op hun plaats zitten, kun je beginnen met het maken van make-up voor de aap. Neem hiervoor decoratieve schaduwen en maak donkere en lichte gebieden.

6. Vouw twee oren op de borstel droog, maak ze nat en voeg nat toe. Om dit te doen, week je de oren in een sopje, wrijf en week opnieuw totdat ze volledig zijn opgevouwen. Nu moet je wachten tot de oren droog zijn.

Vouw twee oren droog op de borstel, maak ze daarna nat en droog ze nat. Om dit te doen, week je de oren in een sopje, wrijf en week opnieuw totdat ze volledig zijn opgevouwen. Nu moet je wachten tot de oren droog zijn.

7. De romp wordt op dezelfde manier gedaan als het hoofd. Vergeet niet om gaten in de heupen en schouders achter te laten..

8. Knip stukjes draad voor de onder- en bovenbenen, maak wat langer en wat korter. Wikkel deze draden met tape en steek ze in het lichaam: de bovenste zijn lang in het schoudergebied en de onderste korte in de dij.

Knip stukjes draad af voor de onder- en bovenbenen, maak wat langer en wat korter. Wikkel deze draden met tape en steek ze in het lichaam: de bovenste lange in het schoudergebied en de onderste korte in de dij.

9. Wikkel ook de draad in wol en ga verder met het zinken met een naald..

10. Het blijft om tenen op de poten te maken. Hoewel dit werk erg klein en nauwgezet is, zal de voltooide aap erg mooi blijken te zijn. Je moet de stukjes voor de vingers van de draad afsnijden, ze omwikkelen met tape en ze vervolgens stevig omwikkelen met wol. Vingers moeten worden gelijmd met PVA-lijm.

Wikkel ook de draad in wol en begin er met een naald doorheen te prikken. 10. Het blijft om tenen op de poten te maken. Hoewel dit werk erg klein en nauwgezet is, zal de voltooide aap erg mooi blijken te zijn. Je moet de stukjes voor de vingers van de draad afsnijden, ze omwikkelen met tape en ze vervolgens stevig omwikkelen met wol. Vingers moeten worden gelijmd met PVA-lijm.

11. Vorm vervolgens de poot, wikkel deze ook in met tape en wikkel hem vervolgens in met wol. De achterpoten zijn op dezelfde manier gemaakt..

Vorm vervolgens de poot door deze ook in tape te wikkelen en vervolgens in wol te wikkelen. De achterpoten zijn op een vergelijkbare manier gemaakt.

12. Het blijft om de staart van de aap te dumpen.Om dit te doen, moet je een lang stuk wol afscheuren en beginnen met vilten. Maak dan de staart nat en speel op nat. Dan moet je de staart in een bal rollen en laten drogen.

Het blijft om de staart van de aap te vellen.Om dit te doen, moet je een lang stuk wol afscheuren en beginnen met vilten. Maak dan de staart nat en speel op nat. Dan moet je de staart in een bal rollen en laten drogen.

13. Staart op de juiste plaats. Corrigeer de snuit met donkere vachttinten.

Steek de staart op zijn plaats. Corrigeer de snuit met donkere vachttinten.

Je kunt kleding voor de aap naaien of verschillende decoraties maken van andere materialen..

Droog vilten aap speelgoed klaar! We hopen dat deze masterclass met een foto je zal helpen om met je eigen handen een prachtig speelgoed te maken..

iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org