Flexibele steenproductietechnologie, foto's en prijzen voor bedrijven

Flexibele steen is een relatief nieuw materiaal dat wordt gebruikt voor het afwerken van vloeren, wanden, trappen. Het is een dunne (niet meer dan 5 millimeter) laag zandsteen, die met een polymeer bindmiddel op een textielbasis wordt bevestigd. Wij bieden aan om de technologie van flexibele steenproductie te ontdekken, zie foto’s en prijzen.

Hoe flexibele steen wordt gemaakt?

De voordelen van deze steen zijn onmiskenbaar: goede geluids- en warmte-isolatie, installatiegemak. De kenmerken van dit materiaal en het fabricagegemak maken het mogelijk om de productie van dit materiaal zelfs in een kleine ruimte (30 vierkante meter) en tegen lage kosten tot stand te brengen..

De voordelen van deze steen zijn onmiskenbaar: goede geluids- en warmte-isolatie, installatiegemak. De eigenschappen van dit materiaal en het fabricagegemak maken het mogelijk om de productie van dit materiaal zelfs in een kleine ruimte tot stand te brengen.Natuurlijke flexibele steenproductie

Natuurlijke flexibele steen wordt rechtstreeks geproduceerd in een steengroeve waar zandsteen wordt gewonnen. Het wordt in een dunne laag afgesneden en met een acrylbindmiddel direct op het textiel gelijmd. Deze technologie blijkt duur en moeilijk te reproduceren voor een eenvoudige fabrikant..

Natuurlijke flexibele steen wordt rechtstreeks geproduceerd in een steengroeve waar zandsteen wordt gewonnen. Het wordt in een dunne laag afgesneden en met een acrylbindmiddel direct op het textiel gelijmd. Deze technologie blijkt duur en

Met behulp van een vereenvoudigde productietechnologie kunt u geslepen steen kopen, terwijl u geen dure apparatuur nodig heeft en de eigenschappen van het materiaal niet onderdoen voor natuurlijk. De kostprijs van zo’n flexibele steen is veel lager..

Stapsgewijze technologie voor de productie van flexibele steen

  1. Eerst wordt zand met marmersnippers verwerkt met pigmenten. 2.Textielbasis en lijm zijn voorbereid.
  2. Verwerking van de basis is gedaan.
  3. Daarna wordt het materiaal gedroogd en in de gewenste stukken gesneden.

Al het werk wordt handmatig gedaan. In één dag kun je met zelfstandig werken tot 50 vierkante meter in één dag maken. Indien mogelijk kan het werk worden geautomatiseerd.

Voor de automatische productie van flexibele steen heeft u nodig:De duurzaamheid van flexibele steen is 6 keer langer voor dezelfde materiaalkosten

Voor de automatische productie van flexibele steen heeft u nodig:

  • Zeef voor marmersnippers en zand, wat gemiddeld 20 duizend roebel kost.
  • Droogkast – vanaf 50 duizend.
  • Machine voor het snijden van materiaal, kost 100 duizend.

Al deze kosten worden snel vergoed en beginnen stabiele winsten op te leveren. Voor de verkoop van flexibele steen is het noodzakelijk om samen te werken met bedrijven en organisaties die in grote volumes handelen in afwerkingsmaterialen.

Al deze kosten worden snel vergoed en beginnen stabiele winsten op te leveren. Voor de verkoop van flexibele steen is het noodzakelijk om samen te werken met bedrijven en organisaties die in grote volumes handelen in afwerkingsmaterialen. In eerste instantie vindt de verkoop rechtstreeks plaats tussen een particuliere koper. Met een gevestigde productie kan een contract met grote magazijnen gemakkelijker worden afgesloten. Te koop kunt u advertenties plaatsen op internet, kranten. Op internet kunt u direct opdrachten voor individueel werk aannemen. Voor meer inkomsten raden we aan om de productie te combineren met de installatie van een flexibele steen.

Productie steen prijs uit een steengroeve

De prijs van een productiesteen uit een steengroeve kost vanaf 3.500 roebel en voor onafhankelijke productie vanaf 600 roebel per vierkante meter. De kostprijs is ongeveer 200 roebel. Met de dagelijkse productie en verkoop van 50 vierkante meter materiaal kunt u 300 duizend roebel verdienen. Bij gevestigde verkopen zijn de kosten in minder dan een maand terugverdiend.

flexibele steenafwerkingFlexibele stenen muurdecoratie

Lees ook: Flexibele steen, nadelen

Nu weet je het, flexibele steenproductietechnologie en u kunt uw eigen bedrijf met uw eigen handen opzetten of hoogwaardig materiaal kopen om uw huis af te werken.